Tarief Linde van Geel

Een consult bij Linde bedraagt 75 euro per uur, daarna 15 euro per kwartier.

Kom je alleen voor een ademsessie,  wat niet in een therapeutisch traject valt dan is de investering 75 euro ademsessie. 
Duo ademsessie bedraagt 120 euro (60 euro p.p.)
Dit wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van tevoren, daarna breng in een consult in rekening.
Laat liever even eerder weten als je bent verhinderd, dan kan een ander in jouw plaats.

Vergoeding Linde van Geel

Vanwege registratie bij de VNT worden de kosten (geheel of gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal ziektekostenverzekeraars, uit het aanvullende pakket. Het voordeel van een vergoeding uit de aanvullende verzekering is dat het eigen risico niet wordt aangesproken. Check altijd zelf de voorwaarden van de zorgverzekering die je hebt afgesloten. Je kunt ook altijd zelf contact opnemen met de zorgverzekeraar. Belangrijk is dan het Registratienummer van de VNT te vermelden. Niet verzekerd? Als je ervan overtuigd bent dat de zorgverzekeraar veel geld uitspaart, omdat de klachten zijn verdwenen en daarmee andere zorgkosten komen te vervallen, kun je altijd overwegen om een coulanceverzoek in te dienen. Bij goede argumenten kan het verzoek om vergoeding geheel of gedeeltelijk worden ingewilligd. Een coulanceverzoek biedt echter geen zekerheid voor vergoeding. Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.
Lid van de VNT, RBCZ en SCAG
Registraties: VNT 14.035.
AGB code 90059360 / 90059361
BIG 19038180330.
KVK 57346712
Vergoedingenoverzicht VNT:
www.vnt-nederland.nl/pages/info/clienten/vergoeding-consulten/

 

Tarief Bert Voerman

De behandeling binnen Psychologenpraktijk de Piramide valt onder de Generalistische Basis GGZ (BGGZ). Hierin is er in 2017 sprake van drie zogenoemde zorgproducten; kort (maximaal 5 sessies), middel (6 tot 8 sessies) en intensief (9 tot 12 sessies). Om voor vergoeding van een van deze zorgproducten in aanmerking te komen moet er sprake zijn van een psychisch probleem dat onder de verzekerde zorg valt (DSM-V diagnose). Relatie problemen of slaapproblemen vallen bijvoorbeeld buiten de verzekerde zorg en behandeling hiervoor wordt dus niet vergoed.

Ook moet je zijn doorverwezen door de huisarts. Zonder verwijsbrief is er geen vergoeding mogelijk.

Pychologenpraktijk de Piramide is aangesloten bij psychologennetwerk Cenzo. Via Cenzo heb ik contracten bij alle zorgverzekeraars.

Let op

Geestelijke gezondheidszorg valt wel onder het verplicht eigen risico van € 385. Ook wanneer er slechts een intake plaats vindt, zul je een gedeelte van je eigen risico kwijt zijn. Als er geen sprake is van een psychische probleem zal ik je terugverwijzen naar de huisarts. Het gesprek wordt dan alsnog vergoed, echter je zult wel een gedeelte van je eigen risico kwijt zijn.

Het is ook mogelijk om zonder inmenging van je zorgverzekeraar in behandeling te komen. Hiervoor reken ik een tarief van € 75 per 45 minuten.

Afspraken afzeggen of verplaatsen

Een gesprek afzeggen of verplaatsen kan tot max 24 uur van te voren. Je kan daarvoor naar mijn mobiele nummer bellen (06-15352768). Als je het korter van te voren afzegt, of zonder bericht niet komt, breng ik een bedrag van € 30 in rekening. Dit kan niet bij de zorgverzekeraar worden ingediend.